PUNK

PUNKösd 2020, Második Menet

avagy A Sárkányvérben ázó MASK

2020. június 01. - Skiyoker

lsdd09.pngSziasztok! Már itt is az idei PUNKösd második része, mely legalább annyira ütősnek ígérkezik, amennyire a tegnapi adag volt. Első körben újra itt van a SárkányVér, melynek 9. részében kedvenc kapitányunk folytatja a hajón ólálkodó gyilkos utáni nyomozását, akinek személye garantáltan meglepő lesz, az album végéről nem is beszélve. Természetesen köszönet jár Bélának, aki továbbra is nagyszerű munkát végez, mint mindig. Hogy legyen némi üröm is az örömben, a sorozat jövője egyenlőre kétséges, mivel az utolsó három részből per pillanat nincs angol nyelvű szkenn, a francia, meg pláne a holland nyelvtudásom pedig erősen konvergál a nullához. Szóval egyenlőre a megoldásokat keressük, de legkésőbb augusztusra mindenképpen előállunk valamivel.

 

 

Második versenyzőnk, ahogy tegnap úgy ma is Bálinthoz köthető, aki a segítségemmel persze egy újabb akciófigurás képregényt hozott el. A MASK (nem, ez most nem ő), mondjuk úgy a Kenner válasza volt a Hasbro Transformersére, csak itt hőseink emberek, akik felspécizett járgányokkal űzik a felspécizett járgányokkal támadó gonoszokat. A dolog bejött a Kennernek, mivel egy odakint egész sikeres rajzfilm-sorozat is készült belőle, sőt, nemrég volt szó élöszereplős filmről is. Egyébként jelen alanyunk egy háromrészes mini mini 1. része, mely az Űrgyalogosokhoz hasonlóan figurához volt csomagolva (a folytatás egyenlőre passz), azzal a különbséggel, hogy halvány gőzöm sincs, kik követték el, pedig igyekeztem utána járni a dolognak.

m01.png

Utolsó napirendi pontunk, kicsit olyan lesz, mint általában a Nyuszi frissítések, rajtam kívül más nem nagyon fog örülni neki. Aki régebb óta jár ide, az tudja, hogy júniusban bizony elvonulok nyári szünetre és ez idén sem lesz másként. Már csak azért is, mert tavaly augusztusban tartottam utoljára szünetet, igaz, az nem önszántamból volt (aki emlékszik még, az tudja mi történt). Szóval rám fér a pihenés és bár friss-ropogós cuccok nem lesznek, de van még mit újra beírnom és a Facebookon újra lesz Hadinapló is (remélem), a LostComics pedig továbbra is működésben marad. Nos, ennyi volt a móka mára,

viszlát, júliusban,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr6015733784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása