PUNK

PUNKösd 2020, Első Menet

avagy A Rossz Vérű Visszaszámlálás

2020. május 31. - Skiyoker

p_bb03.pngSziasztok! Ahogy az eddigi években mindig, idén is tartunk nyárköszöntő, szünetindító bulit, mely most is hozza a szokásos színvonalat, tehát unalom kizárva. Idén az első nap az AvP-univerzum jegyében telik, mivel üres hét is van, így aztán itt a Rossz Vér harmadik része. Folytatódik a kergetőzés az erdőben két vadásszal, John papa csapatával  és az FBI-jal a főszerepben.

Az Űrgyalogosoknak ugyan a végére értünk, de Bálintnak még volt pár dolog a tarsolyában én meg jófej voltam és beírtam, így közös erővel elhoztuk a Visszaszámlálás című kétrészes mini (szó szerint) első részét, melyet maga Mike Richardson írt és Denis Beauvais (rajzolgatott még ezt azt az AvP univerzumon belül, szóval találkozunk még vele) rajzolt. És igen, jól látjátok fekete-fehér a cucc.

a_cd01.png

Nos, ennyi lett volna az első adag, folytatás holnap,

viszlát,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr1515731696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása