PUNK

Vissza a múltba!

2020. május 17. - Skiyoker

tt_1984_01.pngSziasztok! Emlékeztek még, a legelső Terminator-filmre? Mert a most induló, 1984 címre hallgató történetünk részben ezt veszi át, csak más szemszögből. Részben, mivel a 2029-ben megkezdett történet folytatásáról is van szó. Tehát Ben visszament a múltba, hogy segítsen Kyle-nak és hogy megmentse Paige-t. Persze többet nem árulok el a történetről, inkább megemlíteném egyrészt hogy az alkotógárda ugyanaz maradt, mint amelyik a 2029-et is elkövette, másrészt, hogy ez a háromrészes mini egy remix, melyhez Oroszi és Gyurcyka szolgáltatta az alapanyagot. Köszönet mindkettőjüknek. Fogadjátok szeretettel az 1. részt.

Emellett régen volt már Útmutató, ezért és mert megkértek rá, itt egy újabb azoknak, akik gondban vannak a képregények letöltésével és/vagy megnyitásával. 

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr7215703648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása