PUNK

Sokismeretes egyenlet a Terrorkupolában

2020. március 29. - Skiyoker

p_bb02.pngSziasztok! Bizony elég rég volt már, hogy a Rossz Vér című minink utoljára frissült, ám most ennek is eljött az ideje, így meg is érkezett a 2. rész. Nos, ott hagytuk abba, hogy pár fazon megszöktette Johnt a CIA karmai közül és elindultak levadászni a rejtélyes idegent, aki az erdőben lófrál, miközben az előbb említett CIA-sek is ugyanerre készülnek. És hogy még szebb legyen, érkezik még egy idegen a helyzetet tovább bonyolítandó. Azt hiszem, ennél több felvezetés nem is kell, csak annyit fűznék még hozzá, hogy még idén végére érünk eme történetnek.

 

 

 

 

a_sm11.pngTermészetesen nem maradtok Űrgyalogosok nélkül sem, ez már a 11. rész, melyből kiderül, hogy bizony az arctámadók is komoly veszélyt jelenthetnek még egy olyan vérprofi csapat számára is, mint amilyenek hőseink. mára ennyi mondanivalóm maradt,

 

 

 

 ne felejtsetek el otthon maradni (már aki megteheti),

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr215569732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása