PUNK

Forradalmárok

2020. január 26. - Skiyoker

s5.pngSziasztok! Nävis ma, a Sillage 5. részében megtanulja, hogy nem kell ahhoz messzire menni, ha kalamajkába akar keveredni az ember. A Sillage szegénynegyedében élők ugyanis nagyon nincsenek megelégedve az életkörülményeikkel, aminek most hangot is adnak különböző öngyilkos merényletek formájában (de ismerős ez az élethelyzet valahonnan!). Ebbe csöppen bele főhősnőnk és a végkimenetel nem feltétlenül lesz olyan vidám, mint amilyenre gondolna az ember. Továbbra is köszönet jár Bélának a remek munkájáért, csak így tovább.

És most, hogy túl vagyunk a kötelező körökön, bejelentenivalóm lenne. Akik figyelik a Facebook-oldalt, azok hallottak már róla, hogy megpróbálom a honosítóoldal nélkül maradt, ún. "elveszett" képregényeket egy helyre összeszedni. Nos, az oldal Lost Comics néven hivatalosan is működik, igaz egyenlőre nincs nagy választék és a Nitrós és XFanzine-os cuccokkal sem tudok egyenlőre mit kezdeni, de higgyétek el, igyekszem. Más jelentenivalóm nem maradt,

viszlát,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr7815429068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása