PUNK

Omnibus, utoljára

2020. január 19. - Skiyoker

tt_sr.pngSziasztok! Elérkeztünk az utolsó Omnibusos terminator frissítésünkhöz, a Gyilkos Rohanás című rövid kis szösszenethez. Adott egy lány, akit a lázadók igyekeznek egy bizonyos helyre, lehetőleg egy darabban eljuttatni, ami persze a Skynet sújtotta jövőben nem túl egyszerű. Alkotóink sem akárkik, a történetet a nagy Alan Grantnek (nem, nem a kedvenc paleontológusunk, hanem a skót zseni, akinek pl. több Batman történetet is köszönhetünk [a hazai Semices éra ismerői előnyben]). Rajzolónk ezúttal Frank Teran volt (az Aliens - Pusztítás egyik rajzolója a sok közül).

Mivel nem akartam csak egy tizenkét oldalas semmiséggel kiszúrni a szemeteket, ezért összeszedtem az Omnibus-kötetek történetelválasztó rajzait és összehoztam egy amolyan "Artbook"-szerűséget (jobb híján kapta ezt a nevet). Ez se lett valami hosszú, de ezt így legalább már teljes értékű frissítésnek lehet nevezni.

Hasta la vista, baby! (kellett nekem tegnap megnézni a 2. részt)

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr515416796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása