PUNK

"Talán csak egy" Pánik

2019. december 29. - Skiyoker

p_bb01.pngSziasztok! Essünk is neki gyorsan az idei utolsó (ez kezd elcsépelt lenni, nem?) AvP-duplának. Először is, végre most már tényleg nekikezdünk a Rossz Vér című Predator-mininek, melynek főhőse az a John Pulnick, akivel már a 0. részben is találkoztunk (ő az ott a képen). Persze az ott történt események sokak figyelmét felkeltette és Johnról is kiderül pár érdekes dolog.

 

 

 

 

a_sm07.pngAz Űrgyalogosok 7. részében hőseink tovább nyomoznak a farmokat ért támadások ügyében és persze most sem ússzák meg akció nélkül. Persze most is új rajzolókat kapunk William Knapp (passz, nem találtam róla semmit) és Robert Campanella (Superman & Batman - World's Finest, Batman vs. Predator III) személyében.

 

 

 

 

 

Jó szórakozást kíván,

Skiyoker.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr7315370744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása