PUNK

Veszteséges Olvadás

2019. november 03. - Skiyoker

a_d04.pngSziasztok! Most, hogy mindenki átvészelte a Mindenszentekkel járó rohangálást, tehát ideje megnézni, mi újság kedvenc idegenjeink háza táján. Az Engedetlenség 4. része ismét idegenszegényre sikerült, helyette Zula átnézi a postafiókját, amiről kellemetlen emlékek jutnak eszébe. Ráadásul ismét új rajzolót kaptunk Tony Brescini (Grimm Tündérmesék, Helsing) személyében.

 

 

 

 

a_sm05.pngEközben űrgyalogosaink 5. részében hőseink Ripley megmentésére indulnak és persze nem megy zökkenőmentesen a dolog. Mai részünk rajzolója Rick Hoberg, aki nemcsak képregényrajzolóként (Zöld Íjász, All-Star Squadron), de animátorként is tevékenykedik (a 80-as, 90-es évek majd minden szuperhősös animációs sorozatához volt köze), valamint Ian Akin, főként Brian Garveyvel karöltve kihúzóskodott a Marvel mindenféle sorozataihoz (Rom, Transformers).

 

 

 

Nos, mára ennyi lettem volna,

viszlát,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr515285716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása