PUNK

Az utolsó indiántánc

2019. augusztus 28. - Skiyoker

t3_soo.pngSziasztok! Lendüljünk is gyorsan túl a zenei képzavaron, a két dal külön-külön is elég pusztító, nem kell őket keverni. Elnézést a hosszas csöndért egész egyszerűen annyi történt az utolsó Hadinapló-bejegyzés óta, hogy a gépem és az internet valahogy nagyon nem akart összekapcsolódni és kicsit túl sokáig tartott a "majdnem jó"-korszak, de mint látjátok, minden akadály elhárult és VÉGRE VISSZATÉRTEM!!!

Most pedig eljött az idő, hogy végre búcsút vegyünk kedvenc dinóvadászunktól, ami, ha engem kérdeztek elég furára sikeredett. Újabb játékadaptációval van dolgunk, amivel valószínűleg rebootolás lehetett a cél, mivel Joshon kívül egyedül Adon és a Hangok Tanácsa maradtak (esetleg Marseilles tényleg mindenkit kinyírt hősünk körül). Cserébe megkapjuk Josh két fiatalabb testvérét, Danielle-t és Josephet, akik hamar főszerephez is jutnak.

Alkotóink közül sem David Dienstbier (alapötlet), sem John Bosco (rajz) nem ismeretlen számunkra, hiszen a Turok - Evolúció munkálataiban is részt vettek ugyanilyen szerepben. Melléjük csatlakozik íróként S.C. Bury, akiről csak annyit tudtam kideríteni, hogy a Superman Adventures írója volt ezen szösszenet előtt.

Nos, fogadjátok szeretettel a Turok 3 - Feledés Árnyéka címre hallgató utolsó Acclaimos sztorinkat, köszi, hogy követtétek Josh kalandjait és ami a legfontosabb,

VISSZATÉRTEM, BABÁM!!!

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr3815028488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása