PUNK

Újra szól a PUNKlövetű!

2019. július 08. - Skiyoker

Sziasztok! Először is elnézést szeretnék kérni, amiért mára csúszott a visszatérés, van az úgy hogy az élet közbeszól, pedig tényleg el is készültem mindennel (legalább is ami a frissítést jelenti).

Most pedig szeretném megkérni minden olvasót, hogy hideg élelmet és valami folyadékot készítsenek be, mert minden idők leghosszabb híre következik. Mindenki felkészült? Megvárjuk, aki nem. Rendben? Kezdhetjük? Akkor had szóljon!

Első körben nézzük, mi változott az oldalon a szünet alatt (mert vagyok olyan szemét, hogy a végére hagyjam a legjobbat). Nos, kezdjük a rossz hírrel, a Szukits megint nekirugaszkodott a Betondzsungel árusításának, ezért azt sajnos eltávolítani kényszerültem, kész szerencse, hogy a Lidérces Utazás csak a távlati terveimben szerepelt, így azzal már nem kell foglalkoznom.

Akik a Facebookon követték a fel-felbukkanó Hadinaplós bejegyzéseimet, azok tudják, hogy a Predator: Pokoli Portya 1. része, az Alien: Pusztítás 1. része és a Cowboyok és Űrlények újrabeírásra került, így már csak a Ford Fairlane mini és az első Popeye album újrázása van hátra, jelzem, abból idén már nem valószínű, hogy lesz valami.

Kevésbé fontos híreink között:

  • a gyorsabb betöltés érdekében a letöltőoldalakon a képek kisebbek lettek
  • feladtam a fórumért vívott küzdelmet, helyére az elérhetőségeink kerültek
  • van üdvözlőszövegünk
  • új tagunk, Bálint (róla még lesz szó) révén mostantól az Urban Cobras is a haverunk

Most pedig lássuk az idei PUNKVálasztás végeredményét. Őszinte leszek, csak ma reggel zártam le a szavazást, annyira fáradtan estem haza, hogy már nem volt erőm azzal is foglalkozni. Rettentő szoros küzdelemnek lehettünk tanúi, melynek győztese végül a Sillage lett, tehát jövő hónaptól Nävis kalandjaival is találkozhattok (fel is adtátok a leckét ezzel Bélának). A második helyezett James Bond lett így a következő szavazásnál ő már biztos résztvevő lesz, ne kérdezzétek, mikor. Természetesen szeretném mindenkinek megköszönni, hogy szavazott, különösen annak az egy darab embernek, aki az Oldboyra tette a voksát, úgy tűnik, csak van értelme mangát is indítani. És persze azt se feledjük, hogy ezennel az Acclaim-univerzumtól is búcsút kell vennünk.

a_d01.pngVégül pedig következzen a legjobb. AvP-fronton ugyanis ha átmenetileg is, de erősen combosítunk. Először is új, 12 részes idővonalas sorozatba kezdünk Engedetlenség címmel. Nagyjából az Isolation játék alatt/után járunk, mikor is Zula Hendricks közlegényt egy csapat Weyland-Yutanis szintetikussal egy ismeretlen szellemhajóra küldenek. A többit szerintem nem nagyon kell magyarázni, ám furcsa dolgok húzódnak meg a háttérben, ez nem egy egyszerű fertőzés, amit már jópárszor láttunk. Történetünkért Brian Wood (DMZ, Northlanders, Demo) felel, míg a rajzokért Tristan Jonesnak (Fertőzés 2, Szellemírtók[a 2011-2012-es sorozat]) jár a köszönet.

 

 

 

 

a_sm01.pngÉs hogy még bónuszt is kapjatok, Bálint egy nap megkeresett, hogy nem írnám-e be neki a Kenner által piacra dobott AvP-figurasorozathoz készült kis füzetecskéket. Kezdők kedvéért, ezt úgy kell elképzelni, hogy egy-egy figurához hozzácsaptak egy-egy pároldalas kis képregényfüzetecskét melyek együtt egy összefüggő sorozatot alkottak. A Dark Horse-nál azért igyekeztek nem félvállról venni a dolgot, írónk Dan Jolley (fogunk még a nevével találkozni, de ő jegyzi a Doktor Strange: Csontok röpte minit is). Rajzolóból pedig rögtön kettőt kapunk Norman Felchle (Peter, Parker Spider-Man, Action Comics, WildC.A.T.S.) és Mark McKenna (van itt minden a Doom Partoltól Archie-ig). Ez itt tehát az Űrgyalogosok, melyből az elkövetkező tizenkét AvP-frissítés mellé kaptok egy-egy részt (igen, az üres hetiek mellé is), most az elsőt. Asszem, most ledőlök egy kicsit,

viszlát,

Skiyoker.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr5314932006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása