PUNK

PUNKösd 2019. - Második Menet

2019. június 10. - Skiyoker

lsdd6.pngSziasztok! Gyors volt, ugye? És már itt is van a főfogás, ami nem is lehet más, mint a SárkányVér következő, immár 6. része! Most szándékosan nem árulok el sokat a történésekről, elég, ha annyit mondok, hogy most sok fontos dolog fog megtörténni. Lesz itt tengeri csata, kincs, leszámolás, cigányok (nem vicc!) és Benito. Kicsit olyan ez a rész, mint a Végtelen Háború, fura állú, csettintős pasi nélkül.

További kellemes PUNKösdöt kíván,

Skiyoker.

U.i.: Ne feledjétek, a szavazás még tart és van itt két ideges fickó karddal, akik bárkinek szívesen ellátják a baját, akiről kiderül, hogy még nem tette le a voksát.

U.i. 2: Ezennel most már tényleg nyári szünetre vonul az oldal, találkozunk július 7-én (remélhetőleg), amikor végeredményt is hirdetek.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr8114887566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása