PUNK

PUNKösd 2019. - Első Menet

2019. június 09. - Skiyoker

s_poe.pngSziasztok! Ahogy eddig minden évben, idén is megtartjuk az oldal "Jó poén, miért ne?"-ünnepét, avagy idén is van PUNKösd és a tavalyitól eltérően nemcsak hogy időben, de teljes pompában kerül megrendezésre, tehát holnap is lesz frissítés (Ho-hó, de még milyen!) Fontos megjegyezni, hogy az idei kínálat 75%-át Bélának köszönhetjük, mivel mindkét történetet ő írta be. De kezdjük is a mai  fogással, ami nem más, mint Superman. Igen, jól látjátok, ő az. Tudom, párszor már elsütöttem, hogy mainstream Marvel és DC nem kerül ki, de ezen történet mondanivalója miatt nem tehettem meg, hogy ne tegyek kivételt. ugyanis itt nincsenek világuralomra törő szupergonoszok vagy mindent elpusztítani vágyó szörnyetegek, csak kripton utolsó fia (jó, most hagyjuk a rakás többi kriptoni menekültet, akit azóta feltűntek), aki segíteni szeretne az őt befogadó bolygó lakóin. Mindehhez Paul Dini adja a szöveget és Alex Ross pedig a festményeket (tudod, ki fogja ezeket csak úgy "rajzok"-nak nevezni). Most így belegondolva gőzöm sincs, kinek köszönhetjük a fordítást, asszem, simán elfelejtettem Bélától megkérdezni. Most pedig legyen Béke a Földön,

kellemes PUNKösdöt,

Skiyoker.

U.i.: Ne feledjétek, szavazni még mindig lehet, olyannyira, hogy a rossz nyelvek szerint Superman a képen látható módon próbál meg szavazókat toborozni, ez persze csak aljas rágalom és az oldal minden tagja nevében is elhatárolódom még a felvetéstől is.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr8814886038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása