PUNK

Bumm-saka-laka!

2019. május 20. - Skiyoker

tt_tdy02.pngSziasztok! Na jó, asszem, ez a cím a mélypont, innen már nincs lentebb. Tehát, ma folytatódik a Sötét Évek címre hallgató Terminator-sztori. Már a 2. résznél tartunk és továbbra is két időben zajlanak az események. 1999-ben kicsi John (nem, nem Robin Hood haverja) kórházba juttatta mamáját, ám a szilveszteri vesszőfutás még nem ért véget. Ezalatt 2030-ban láthatunk egy John vs. John (és egyik sem Cena) meccset, majd kiderül, hogy a Skynet valami nagyon furán dolgozik az egyik laborjában. Hogy min, az az ehavi dózisból kiderül.

Kellemes olvasgatást,

Skiyoker.

U.i.: Nem tudom, összejön-e vasárnapra a következő frissítés, de ha törik, ha szakad lesz egy nagy bejelentésem, szóval lesz miért visszanézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr6214838890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása