PUNK

Megkésett szerelem

2019. április 30. - Skiyoker

t2_ac.pngSziasztok! Gondolom, a "Megkésett"-et nem nagyon kell magyarázni, így kedd délután. Hát igen, ez van, amikor két füzetnyi anyagot próbál az ember egy füzetre szánt idő alatt elkészíteni. De sebaj, már csak két történet van hátra, valahogy csak átvészelem. A "szerelem" már más kérdés, ugyanis most következik a Turok 2-höz kapcsolódó képregények harmadik és begyben befejező felvonása, az Adon Átka. Ott hagytuk abba két hónappal ez előtt, hogy Josh és Adon a Primagen elleni csata hevében szívük táján is hevességet kezdtek érezni, ami most fokozódik. Ám hogy lehet beteljesíteni egy szerelmet:

  1. ha az egyik fél részben bioelektromos entitás
  2. ha menet közben mindenféle portálok nyílnak meg
  3. amik jó fekete lyuk módjára minden, közelben lévőt magukba szívnak
  4. ráadásul ami bekerült az nem éppen jó helyen kerül ki
  5. ha a fent említett felet telepatikusan egy kollektív tudat irányítja
  6. sőt néha át is veszi a helyét
  7. és pluszban nem igazán örül annak, hogy irányítottja gyengéd érzelmeket táplál mások iránt?

Szóval az ilyesmire mondják, hogy nehezített pálya, de hogy hősszerelmeseink hogyan állják a sarat, az a mai részből kiderül. Míg el nem felejtem, az alkotógárda annyiban változott, hogy egyrészt Ryan Benjamin már jórészt egyedül rajzolt, másrészt Evan Skolnick helyett most Troy Hickman (Common Grounds) írt. Mára elég is lesz belőlem ennyi,

viszlát,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr9814795828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása