PUNK

Nyolcadik utas... NEEEM!!!

2019. április 08. - Skiyoker

a_tis.pngSziasztok! Tudom, hogy tegnapra kellett volna ennek kikerülnie, de higgyétek el, megérte várni. Mert ami most jön az egyrészt az Alien (egyes rajongói körök egyenesen gyűlölik az egész "halál"-os címezősdit) képregény-változatának remixe, amihez a Titanos újrakiadást használtam fel (kérdés: Akkor most ki a gyilkos?). Ez utóbbi csak azért fontos mert, bár ilyet a saját munkámra nem szoktam mondani, de szerintem nagyon szépre sikeredett. Persze az alkotógárda sem akárkikből áll, írónk a legendás Archie Goodwin (inkább nem kezdem el sorolni, keressetek rá) rajzolónk pedig a nem kevésbé legendás Walter Simonson, még a feleségét, Louise-t (még egy élő legenda) is bevonta a buliba, többek között neki köszönhetjük a színeket. Az eredeti fordításért köszönet jár Stefánnak, nekem pedig már csak annyi mondandóm van,

enjoy,

Skiyoker.

U.i.: Aki esetleg megijedne, hogy "Akkor most mi lesz kedvenc Predatorunkkal?" Nyugalom, csak egy egyszerű csere történt a pályán, amíg idővonalas Alien megy, addig üres héten Predator lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr2314749103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása