PUNK

A Jó, a Rossz és a Csúf

2019. március 31. - Skiyoker

b_de.pngSziasztok! Nem, nem a western-klasszikus kerül terítékre. Volt egyszer (nem, nem vadnyugat) egy csapat lelkes amatőr filmes, akik elkészítették a Batman - Dead End című rövidfilmjüket (mely egyébként itt megtekinthető). Majd jött Miguel Angel Hernández Cedillo és Carolina Shantal Parra Chaparro, akik képregényt készítettek belőle. Amiből persze készült honosítás is és igen, kitaláltátok, ez pedig itt a Batman - Zsákutca címre hallgató kis szösszenet remixe (annak ellenére, hogy annak idején úgy indítottam az oldalt, hogy mainstream Marvel és DC nem lesz, na mindegy). A poén az egészben az, hogy mivel másik szkent nem találtam, így kénytelen voltam az eredeti honosítás szkenjét felturbózni és abba beírni eme változatot. Remélem, nem rontja majd az élményt, aki pedig esetleg nem látta a filmet, mindenképp nézze meg, piszok jó lett.

Jó szórakozást kíván mindkettőnek,

Skiyoker.

U.i.: Csak jelzem, bár a régi motorosok már biztosan tudják, hogy holnap nagy nap lesz az oldal történetében, szóval mindenképp megéri akkor is benézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr9214729855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása