PUNK

Egy Turok, két Turok, száz Turok, haj...

2018. december 28. - Skiyoker

t_totll.pngSziasztok! Több, mint két hónapnyi késéssel, de nagy nehezen csak megszültem a következő Turok-füzetet (lehet, hogy kéthavira kellene redukálni a maradék megjelentetését?). Kicsit furcsa helyzetben vagyok, mert eme, Mesék az Elveszett Világból címre hallgató történet elvileg közvetlenül a v1 előtt játszik, de érdekes mód, az első rész megjelenése után jött ki eredetileg, amire a végén még utal is. Tehát a sztorit ismerjük, Josh rájön, hogy Clinton elnök nem ember, ezért meditatív úton segítséget kér a többi turoktól, akik saját történeteikkel igyekeznek a kérésnek eleget tenni. Eme meséket más-más rajzolók készítették, míg Kayanan barátunk csak az előszót, az epilógust és a történetek közti átvezetőket követte el. És ha már itt tartunk, bizony ez volt nem csak az ő, de Fabian Nicieza utolsó Turok-melója is (most a v1 később megjelent részeit hagyjuk).

Jó szórakozást kíván

Skiyoker.

U.i. Ne feledjétek, egy szilveszteri frissítés még hátra van, sőt még az üres heti Aliens frissítéssel is adós vagyok, nem ígérem, hogy ez utóbbi vasárnapra elkészül, de ha máskor nem, a téli szünet alatt biztosan jön az is.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr7814518768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása