PUNK

Csak semmi pánik!

2018. augusztus 05. - Skiyoker

p_ptg.pngSziasztok! Természetes, hogy nem maradtok frissítés nélkül, csak kicsit húzós hetem volt és csak most sikerült végezni. A mai nap bizony búcsút veszünk Royce és Isabelle párosától, akik továbbra is az ismeretlen bolygón vesztegelnek, ám most egy új ellenfelet kapnak, aki leginkább... kedvenc vadászunk és Goro (aki nem ismerné, annak csak két szót mondok: Mortal Kombat) szerelemgyerekére hasonlít igazán (na ehhez mit kellett szívnia az alkotóknak?). Íróként újra köszönthetjük David Laphamet, rajzolóként pedig Allan Jefferson (Íjászverzumos Zöld íjász, meg pár Marveles cucc) ugrott be. Ennyit a Türelemjáték című hivatalos Predators folytatásról, fogadjátok szeretettel és ha ajánlhatok hozzá valamit, akkor az Extreme Pornograffitti albumát mindenképp, meglepően jól összepasszolt a kettő, amikor az utolsó tíz oldalt beírtam.

Ahogy ígértem ezennel az idei PUNKVálasztást is lezárom. Bő lére nem is ereszteném, a három darab beérkezett szavazat egyértelműen a hézagok kitöltése mellett szólt, így a jövő hónapban belekezdünk A Bosszú című kétrészesbe (ha nem bánjátok, a választás jogát megtartanám magamnak). Az ide vágó Cartaphilusos sztorik egyenlőre kimaradnak, talán ha már nem lesz náluk kapható.

És így a végére egy újabb örömteli hír, újraindul a Toplista, bár most külön elemezgetésbe most nem bocsátkozom és különbözeti lista sincs, mivel júniusban szünet volt a májusi adatok pedig már nincsenek meg. Örülünk Vincent.

Ennyi lettem volna mára,

viszlát.

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr4814163505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása