PUNK

Na, hiányoztam?

2018. július 05. - Skiyoker

p_btb.pngSziasztok! Ha egynapos késéssel is, de véget ért a nyári szünet, aminek veszettül örülünk, ugye? Viszont, mint látjátok hiába "tört és szakadt", a PUNKösdi frissítés továbbra sincs készen, de előbb-utóbb úgyis elkészül, nem menekülhettek előle! >sátáni kacaj< A szünet alatt az oldal sajnos semmilyen fejlesztést sem kapott, pedig rohadtul igyekeztem ám.

No, de hogy valami jóról is szó legyen, mai frissítésünk az idehaza "Ragadozók" névre keresztelt film adaptációja, melynek írója, a, ha máshonnan nem is, Witcher Dark Horse-os kalandjaiból ismerős Paul Tobin, míg rajzolónk ezúttal a székelyudvarhelyi születésű Victor Drujiniu, aki többek között az Arrowverse (kereszteljük Íjászverzumnak, lécci, lécci!) képregényes munkálataiban is ténykedett.

És, hogy a végére legyen egy slusszpoén is, terveim szerint a mai történetünk folytatása még sorra kerül, ám a "Hogyan tovább?" kérdésében problémába ütköztem és szeretném a segítségeteket kérni. Miért? Azt hittétek, hogy majd pont a parlamenti választások évében nem lesz PUNKválasztás?  Lássuk a lehetőségeket:

szav4_1.pngTÖMJÜK BE A LYUKAKAT!

Mármint az idővonalban lévő "lyukakat", első körben a Betondzsungelre és A Bosszúra (már ha sikerül legalább a magyar változat szövegkönyvét beszerezni) gondoltam.

 

 

 

szav4_2.pngFEL, FEL ÉS TOVÁBB!

Sok kommentárt nem hiszem, hogy érdemel, haladunk tovább, első körben a "Nyolcadik utassal" (na, most pár embernek felment a vérnyomása).

 

 

 

Szavazni a szokott módokon, a következő AvP-füzet kikerüléséig (augusztus 1. remélhetőleg) lehet. Nem hittem, hogy ez ilyen hosszú hír lesz.

Viszlát,

Skiyoker.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr8114095555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása