PUNK

Fedőneve: Tosh

2018. május 22. - Skiyoker

t_cof.pngSziasztok! Van egy jó és egy rossz hírem. A rossz az, hogy ez nem az idei PUNKösdi frissítés. Sőt az sem biztos még, hogy lesz-e olyanunk idén, remélhetőleg a nyári szünet alatt (igen, ezek után még van pofám szünetre menni, bocs) sikerül tető alá hozni, de az még a jövő hónap zenéje.

A jó hír az, hogy ha kín-keservesen is, de elkészült a következő Turok-sztori, A Vér Gyermeke című, melyben hűsünk beépül a dinosoidok közé, hogy információkat szerezzen. Nem mellesleg így árnyalódik bennetek az eme lényekről alkotott képetek, ami szerintem egy tök jó dolog. Természetesen Nicieza maradt, mint író és mindenki örömére Kayanan visszatért a rajzasztalhoz és a tőle megszokott jó munkát végezte most is. Fogadjátok hát szeretettel eme nem mindennapi történetet,

jó szórakozást hozzá,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr9613993432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása