PUNK

Hogyan vadásszunk vadászokra?

2018. február 07. - Skiyoker

p_wttj3.pngSziasztok! Kezdjük talán a rossz hírekkel.A gépem a téli szünet alatt egy teljes újratelepítésen ment keresztül, ami az amúgy is szűkös szabadidőm miatt nem ment könnyen. Ez magyarázza, hogy miért nem készült még el az a bizonyos Turok-füzet vagy hogy miért nem nagyon hallattam magamról eddig és az újrabeírásokról meg a többiről most ne is beszéljünk. Sajnálom, ez van.

Hogy fokozzam a jó hangulatot, újragondoltam a frissítési rendet is. Lássuk be, a jelenlegi heti egy füzetes tempót jelenleg nem tudom tartani, így kénytelen vagyok az állandó sorozatokat kéthavira ritkítani. Ez annyit tesz, hogy "A" havonta Predator és Maszk lesz, míg "B" havonta Terminator és Turok. A dolog valószínűleg érinteni fogja az üres heti és különleges frissítéseket (lásd. SárkányVér) is, de egyenlőre nem tudom, hogy mennyiben. Remélhetőleg nem fog sokáig tartani ez az állapot, higgyétek el én sem örülök neki. Sajnálom, ez van.

Mindezek fényében gondolom, érthető, hogy miért szűnik meg a Toplista (legalább is egyenlőre). Ilyen állapotok mellett nem sok értelme lenne folytatni. Sajnálom, ez van.

De hogy a végére valami jó hír is legyen, itt a Predators előzményünk 3. része, Melyben Drake és Noland vadászatra indul, Royce pedig akcióba lendül. Sajnálo... Ja, ezt nem kell. Mindegy. Nos, mit mondhatnék még,

visszatértem!

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr6113642576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása