PUNK

Ember vagy gép?

2017. november 18. - Skiyoker

tt_tew1.pngSziasztok! Hát el jött az a nap is, amitől az egész blog elindítása óta rettegtem. Nem készült el időben az aktuális frissítés. Sajnálom, de sajnos mostantól ez rendszeressé fog válni, igyekszem majd a heti egy füzetet hozni, de hogy mikor kerül ki a friss adag, az számomra is rejtély. Jelzem, a jövő heti Turok biztosan nem készül el szerdára.

No, de foglalkozzunk kevésbé szomorúbb dolgokkal, például, hogy új négyrészes Terminator minibe fogunk bele Belső Ellenség címmel, mely pontosan ott veszi fel a fonalat, ahol az előző mini letette. Mary, Dudley és Astin visszatértek az Államokba, ám gépemberünket rémálmok gyötrik és kezdi leveszteni az irányítást saját maga felett. Sloane hadnagy (érdekes, hogy a Dark Horse-nál minden jelentősebb zsaru hadnagyi rangban van) ezalatt kap egy érdekes telefonhívást és bizony kiderül, hogy vannak terminatorok, melyek elpusztíthatatlanok. Hogy az alkotókról is szó essék, írónk ezúttal a több Alien (Anya) és Predator (Az Elfogadás Rítusa) történetet is jegyző Ian Edgington, míg rajzolónk Gulacy helyett (végre) A Sötét Lovag Bukásán is tevékenykedő Vince Giarrano, a borítót pedig a többek között az ABC-harcosokat, valamint több Dredd Bíró Megazin munkálataiban is részt vevő Simon Bisleynek köszönhetjük. Jó szórakozást és...

CSAKAZÉRTSEM ADOM FEL!!!

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr6913306143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása