PUNK

Toplista, 2017. Szeptember

2017. október 08. - Skiyoker

Sziasztok! azt hittétek, hogy elmarad az ehavi Toplista, mi? Hát tévedtetek! Egyszerűen csak új melóm van, ami miatt mostantól sajnos ilyesmikre is számítani kell, remélhetőleg nem túl sűrűn. Node lássuk, hogy teljesítettek szeptemberben kedvenceink.

Meglepően jól. Természetesen a győztes kiléte kétségtelen, a Predator-Harrigan páros mindent vitt, ráadásul (ha nem tévedek) havi rekord is született, 20 letöltésig még egy füzet sem jutott el (legalább is én nem emlékszem rá), úgyhogy fel lett adva a lecke, melyik cím fogja ezt legközelebb megugrani. A második helyezetten sincs meglepődni való újra a terminator futott be ezüstérmesként, bár most csak egy nyúlfarknyival lemaradva (nem Frank, nem a tiédre gondoltam). Az érdekes része csak most jön, ugyanis Walternek sikerült elmozdulnia az utolsó helyről és még javítani is tudott az augusztusihoz képest (megjegyzem, az utolsó rész olyan ütős lesz, hogy nem győzitek majd kapkodi a fejeteket). Néma óriásunk bravúrja azonban Turok kárára ment, kicsit sajnálom, de a következő rész talán majd mindenkit kárpótol a némileg "beszari"-an (szerintem inkább zseniálisan) legyőzött Hadvezér miatt.

A különbözeti lista is jó mérleggel zárt, egyedül csak Turok végzett minuszban, a terminátor pedig a legtöbbet javította a hónapban (jé, mindjárt a bejegyzés végére érek és még nem szidtam Gulacyt!). Nos mára ennyi lett volna,

viszlát,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr5212940639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása