PUNK

Hőség L.A.-ben

2017. szeptember 06. - Skiyoker

p2_1.pngSziasztok! Bocs a késésért, kicsit hosszú napom volt. Eljött végre az a frissítés is amire sokan (de Gyurcyka biztosan) várt, az első résszel nekifogunk a Predator 2 képregény-adaptációjának. A sztorit nem hiszem, hogy nagyon magyarázni kellene, gondolom, minden rajongó látta legalább kétszer. Essen szó helyette a rajzokról, melyeket ismét Dan Barrynek köszönhetjük (lásd. Véres Homok), aki meglepően jól tudott Danny Glovert rajzolni. Kár, hogy a többiekkel nem sikerült ilyen jó munkát végeznie.

Az idővonal-beli AvP történetek jövőjéről annyit, hogy több visszaugrálást nem tervezek, kivéve, ha a Bosszút nem juttatja el hozzám valaki vagy ha a Szukits nem tervezi a Betondzsungel újra-újrakiadását. Persze bármi történjék, idén már egyikből sem lesz semmi, már nagyon szabadulhatnékom van a Predators-minitől. Nos, mára ennyit,

viszlát,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr5512808360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása