PUNK

A családi "biznic"

2017. augusztus 23. - Skiyoker

t_es.pngSziasztok! Az "előétel" után a mai nappal belevágunk az Acclaim-éra első számú Turokjának, Joshua Fireseednek a történetébe, akit vagy szeretni fogtok, mert laza és menő vagy nem, mert irigykedtek, hogy mennyire laza és menő. Ő a főiskolai baseball-csapat ásza, a legnagyobb bulihuligán és a nők bálványa. Ám mindig a legnagyobb idillbe csapódnak bele a legnagyobb tragédiák és fel kell venni a kesztyűt (ez esetben táskát), s a felhők elvonulta után egy új legenda vehesse kezdetét. Na, így kell spoiler-mentesen elmagyarázni a következő, Üres lelkek című történet tartalmát, amit egyébként Fabian Nicieza (Deadpool egyik apukája) írt és Rafael Kayanan (hosszú lenne felsorolni, de többek között rajzolt Conant) rajzolt.

jó szórakozást hozzá,

Skiyoker.

Ui.: Hogy némileg pótoljam a múlt héten elmaradt Hadinaplót, a következő Walter füzet kész, a Mayhem második felének újrabeírása még nem, de nincs sok híja, a Terminator pedig készül, konkrétan ma végeztem a fordítással és kezdtem el a beírást.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr3912774990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása