PUNK

"Mert ez egy indiánsrác..."

2017. július 26. - Skiyoker

t_e.pngSziasztok! Ma új hőst (pontosabban hősöket) avatunk, ugyanis megérkezett hozzánk Turok, s vele hasítunk egy kis darabot az Acclaim univerzumából. Arról már ejtettem szót, hogy a kilencvenes évek második felében olyan jól ment az Acclaimnak a videójáték-iparban, hogy felvásárolták a Valiantot és saját univerzumot épített ki magának. Arról viszont kevés szó esett, hogy ez milyen változásokkal járt. Például Turok itt már nem név, hanem tisztség (ezért volt többes szám), ami nagyjából úgy működik, mint a Fantomé, csak kék kezeslábas és koponyafétis nélkül. Éppen ezért az elkövetkező több, mint egy évben több Turokkal is megismerkedünk, ma pl. Tal'settel, aki az 1800-as évek végén keveredett bele a dínóvadászat izgalmas világába. Akiknek esetleg ismerős Tal'set neve, igen ő volt az első Turok játék főhőse, sőt a mai, Evolúció című opus is az azonos című (Turok - Evolution) játékhoz készült (találkozunk még ilyennel), s bár nem egy túl erős anyag, főleg a terjedelme ellenére, így is teljes értékű műnek tekinthető. Emellett a későbbi füzetekhez csak lazán kötődik, ezért került a sor elejére (az időrenden túl). Vegyétek ezt egy amolyan felvezetésnek,

jó szórakozást hozzá,

Skiyoker.

Ui.: van egy olyan tervem, hogy ha Turok jól teljesít, akkor esélyes hogy a következő szavazáson is szerepelni fog egy Acclaim cím (persze a Quantum és Woody-t leszámítva).

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr3912692541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása