PUNK

(Mini)Toplista, 2017. Június

2017. július 08. - Skiyoker

Sziasztok! Kevés hülyébb dolgot csináltam az oldal történetében mint az, hogy a nyári szünetről (amikor ugye elvileg nincs frissítés) Toplistát írjak. De mivel az idei PUNKösd így esett én meg vagyok annyira őrült, hogy két füzet után is megtegyem (vagy ez a Def Leppard hatása, ami épp a lejátszóból szól), ezért tessék. Gondolom, nem kell sokat találgatni, ezt a hónapot Meriadec kapitány és kis csapata vágta zsebre Walker (aki továbbra sem texasi kopó) előtt. Különbözeti lista viszont gyakorlatilag nincs, mivel csak a SárkányVér tudott különbözetet produkálni, az is minuszos, szóval ne is foglalkozunk vele.

Ami viszont még érdeklődésre tarthat számot, hogy végre elkészült az útmutató-sorozat első része (igen, elvileg ez lett volna az első). Több részt nem tervezek, de ha valakinek valamilyen megjegyzése vagy kérdése van, nyugodtan szóljon, mindenre válaszolok, ha tudok.

Viszlát,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr3412649495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása