PUNK

Toplista, 2017. Május

2017. június 10. - Skiyoker

Sziasztok! Ahogy ígértem, a szünet előtt még megkapjátok a legfrissebb toplistát, ami kellően érdekesre sikeredett, bár nem úgy, ahogy elsőre hinné az ember. Először is nem a havi Predator adag került ki győztesen, hanem a Terminator történet utolsó része. ilyen se sűrűn történt eddig. Alienünk ezúttal a harmadik helyre csapódott be, szorosan a Predator mögé. Az utolsó két hely nem meglepő módon a Maszké és Darkmané, utóbbi végül ott fejezte be, ahol elkezdte, a "bűvös nyolcasnál".

A különbözeti lista már sokkal érdekesebb, ugyanis az oldal történetében (ha jól emlékszem) először a Maszk került az élre, igaz csak azért, mert pontosan annyi olvasót sikerült megtartania, amennyi egy hónappal korábban is volt. Ez azonban egyik másik sorozatnak sem sikerült, a legnagyobb bukást ráadásul pont a Predator könyvelte el, ami már inkább zuhanásnak tekinthető. Biztos a kevesebb hentelés az oka.

Ami a szünet alatt várható:

  • természetesen igyekszem folytatni a Facebookos Hadinaplót, már ha időm engedi
  • ugyanez a helyzet az újrabeírásokkal is, bár most amekkora lemaradással küzdök (két hét alatt két füzet lefordítva és egy kezemen is meg tudom számolni, mennyi beírva)
  • szintén tervezem a honosítási útmutató-sorozat befejezését, igen, egy rész még hátra lenne
  • szeretném még újra elővenni a régi bologot, a terv szerint oda raknám ki a mindenféle irományaimat, már ha lenne rá érdeklődés

A végére pedig itt a lista:

Kellemes szünetet kíván

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr7412584075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása