PUNK

PUNKösd 2017. - Második menet

avagy Amit a "Fülke" rejt

2017. június 05. - Skiyoker

tc_tmoot.pngSziasztok! Most, hogy túllendültünk a tegnapi kalózőrületen, ideje leleplezni, hogy mit is takart az a bizonyos "Fülke" megnevezés.Ez pedig nem más, mint az egyetlen IdőZsaru történet (a film adaptációjáról most jótékonyan feledkezzünk meg), Az Időn Túli Ember. Aki esetleg látta a filmet, annak nyilván nem kell bemutatni főhősünket, Walkert, aki nem texasi kopó és a spárgát sem tudja, de ő a legjobb, ha időutazó rosszfiúkat kell elkapni. Ráadásul most igazán emberére, azaz robotjára akad, de azt ne tőlem kérdezzétek, hogy ennyiből hogy lehetett filmet csinálni. Ja, és hogy miért maradt az eredeti TimeCop-logó? Egyrészt rohadt nehéz lett volna elfogadhatóan leretusálni az első oldalról, másrészt még csak hasonló betűtípust sem találtam sehol, hogy azzal magyar logót készíthessek, így maradt az eredeti. remélem, így is élvezhetőre sikeredett,

további kellemes PUNKösdöt kíván,

Skiyoker.

Ui.: A régebbi motorosok már biztosan tudják, hogy ilyenkor szokott az oldal nyári szünetre vonulni. Ez idén sem lesz másként, de csüggedésre semmi ok, pontosan egy hónap múlva, tehát július 5-én újra itt leszek, hogy minden onnan folytatódhasson, ahol most abbamarad. Természetesen a szombati Toplista még kikerül. 

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr2212565413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása