PUNK

Toplista, 2017. Április

2017. május 06. - Skiyoker

Sziasztok! Egy jó sűrű hónapon vagyunk túl, így most itt az ideje a számvetésnek. Érdekes végeredmény született, de lássuk is a listát. Első helyezettünk természetesen most is az ehavi Predator lett, az már más tészta, hogy most alaposan rávert a mezőny többi részére és ahogy elnézem, hamarosan a harmincas álomhatárt is átlépi. A második helyen holtverseny született, Meriadec kapitány és Terminatorjaink futottak együtt futottak be, előbbi számára ez szép kezdés, utóbbi pedig hozta a kötelezőt. Érdekes módon a dobogó alsó foka Nyuszié lett, nem is értem, jelentkezzen, akinél Frank járt mostanában. A Maszk, valamint a Darkman-Ash duó ebben a sorrendben zárják a sort, úgy tűnik, Durant újabb visszatérése nem tett jót Darkmanéknek, a Maszk meg... a Maszk és kész.

A különbözeti lista első helyét is Enoch végső csatája vitte el, Durant pedig sikeresen riasztotta el Darkman olvasóinak egy részét, de a Maszk is minuszban végzett.

Egyéb hírek: a rendszernek továbbra sem akaródzik linket rendelni a képekhez, remélhetőleg ez a probléma hamarosan megoldódik.

Mára búcsúzom,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr7612485917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása