PUNK

Frank és Skiyoker bemutatja...

2017. április 17. - Skiyoker

b1.pngSziasztok! Igazából húsvétkor nem szokott frissítés lenni (már csak az "sz-napos szabály" miatt is), de mint tudjátok, meglátogatott Frank, a nyúl, aki most is itt áll mellettem, mereven néz rám és érzem, ahogy az agyamban mata... ÁÚ! Frank, abbahagynád?! Különben is, ezt művelted szerencsétlen Donnie Darkóval is?!

Szóval, Frank, aki egy másik dimenzióból jött és egy baleset miatt nem tud önerőből hazamenni, ezért úgy gondolta, hogy az általam készített frissítés révén akarja ezt megtenni (bár nem értem, hogy ezt mégis ho...) ÁÁÚ!! Frank, igen is jogom van tájékoztatni az olvasóimat, hogy mi a fenét keresel itt!!

Inkább rátérek a frissítés tárgyára, ami egy Huw "Lem" Davies nevű walesi művész Bunny nevezetű strip-sorozatának első száz része általam egy füzetbe csomagolva (ne kérdezzétek Frank ötlete volt), mely egy különös nyuszi különös és mókás kalandjait dolgozza fe...  ÁÁÁÚ!!! Te szadista állat! Ha kisütöd az agyam, akkor cseszheted a hazautadat és nem hinném, hogy a többi, nagy honosítóval is ilyen könnyű dolgod lenne!!

A lényeg, hogy fogadjátok megér... Jól van már, Frank, felfogtam!! szeretettel a Nyuszi 1. részét, és

Kellemes húsvétot kíván,

Frank és Skiyoke...

UI: Jé, tényleg eltűnt!

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr8512432523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása