PUNK

Toplista, 2017. Március

2017. április 08. - Skiyoker

Sziasztok! Újabb hónapon vagyunk túl, így újra itt a Toplista mindenki nagy-nagy örömére (azért arra kíváncsi lennék, hogy hányan szokták ezeket elolvasni). Sok meglepetésre ne számítsatok, olyannyira, hogy a márciusi lista gyakorlatilag a februári másolata. Annyi a különbség, hogy pluszban érkezett egy Aliens-füzet, ami szerencsésen a harmadik helyig verekedte magát. A különbözeti lista már másabb kérdés, ugyanis a februári sereghajtó Terminator most az első helyre ugrott, míg Darkman és Ash párosa a negyedik helyig csúszott vissza. Minden más változatlan, mivel Alecto és társai stagnáló tendenciát mutattak (természetesen novemberhez képest). Ellenben rajtuk kívül mindenkinek sikerült növelnie a támogatottságát, ami azért szép dolog, ráadásul amennyire emlékszem húsz letöltés fölé egy sorozatnak sem sikerült kerülnie (legalább is egy hónap alatt), így ezzel új rekord is született.

Egyéb híreinkből: a szülinapi frissítéskor említettem, hogy készülök még valamivel, nos ez a PunkBook átalakítása lenne, amit remélhetőleg hamarosan most már tényleg megejtek (csak ne lennék ennyire elhavazva), hogy érdemes is legyen oda is felnézni.

Addig is viszlát,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr6812410525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása