PUNK

PunkVálasztás 2017, eredményhírdetés

2017. február 04. - Skiyoker

Sziasztok! Remélem, mindenki megtette a maga szavazatát, ugyanis ezennel hivatalosan is lezárom a szavazást (Stohl Bucit, meg a kézmozdulatát most hagyjuk). Elöljáróban csak annyit, hogy az idei szavazás most valahogy kevésbé mozgatott meg titeket, hogy a felhozatal miatt-e vagy csak kicsit kevés idő telt el a tavalyihoz képest, nem tudom, de ettől függetlenül mindenkinek köszönöm a részvételt.

No, de lássuk a végeredményt. Első helyen hatalmas előnnyel a Dragonblood végzett, ami annyit jelent, hogy ha minden jól megy, az elkövetkező három évben évente háromszor kalózkodhatunk az oldalon, nem is beszélve, ha a további részekből is készül angol változat (jelenleg a 11-ediknél tart a sorozat). Igen, ez lesz az oldal történetének (nem mellesleg az én pályafutásom) első frankofón története, szóval köthetem fel a térdnadrágot. Nem mellesleg köszönet Gyurcykának az ötletért.

Hogy a többiekkel mi lesz, az még a jövő zenéje (Popeye-t és Fritzet leszámítva), bár az IdőZsarura van éppen egy ötletem, de egyenlőre még inkább semmit sem mondok.

Szavazás legközelebb valamikor jövőre lesz, akkor természetesen már a "normál" címek fognak egymásnak esni és egy biztos, ha nem alakul másként, Goon ott lesz a mezőnyben, mert tudom, hogy sokan szeretnétek itt látni.

Most búcsúzom,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr8012182746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása