PUNK

"Rendben, te hohadék, most elkaplak!"

2017. február 01. - Skiyoker

p_bg2.pngSziasztok! Véget ért a téli szünet, így predatorunk is visszatért, aki egyébként a szünetet a Karib-tengeren töltötte pusztakezes cápavadászattal. Ezért aztán minden együtt áll, hogy folytatódjék a Nagy Játszma című történet, melynek már a 2. részénél tartunk. Mint láttuk, a Cole támaszpont egy szép nagy gombafelhő kíséretében megsemmisült, amit főhősünk, Enoch elég nehezen visel. Ám a titokzatos lény továbbra is szedi áldozatait és sem a robbanás körzetét védő rendőrök és katonák, sem a városka sheriffje, de még a helyi kocsma beutaltjai sem tudják pontosan mi is folyik itt. A megoldáshoz legközelebb Enoch áll, de hogy mit tesz ebben a helyzetben, az a mai füzetből kiderül.

Jó szórakozást hozzá,

Skiyoker.

Ui.: El ne felejtsétek, a szavazás hamarosan véget ér, aki eddig még nem tette meg, pótolja, hátha Enoch jobb kedvre derül tőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr8912174918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása