PUNK

Update, avagy Mielőtt nekiesnénk...

2017. január 29. - Skiyoker

Sziasztok! Igazából ennek a bejegyzésnek tegnap kellett volna kikerülnie, de annyira kifáradtam, hogy már nem volt időm megírni. Nos, lassan elindul az oldal kiolvasztása, kedvenc hőseink pedig lassan visszatérnek telelésükről, ezért aztán ideje elmondani, mi változott, amíg távol voltatok.

Ahogy ígértem, mostantól online is olvashatóak a képregények, igaz "csak" Google Drive-on keresztül, de mondtam, hogy ne várjatok csodákat tőlem, erre futotta. Egyébként köszönet Nitrónak az ötletért. Az olvasás módja egyszerű, a letöltőoldalon a borítóra kattintva olvashattok, az alatta lévő linkre kattintva pedig letölthettek. Egyenlőre a korábbi híreknél ez még nem működik, de idővel valószínűleg ez is megoldódik (úgyis arra gondoltam, hogy címkézni kéne a híreket). De hogy némi üröm is legyen az örömben, egyenlőre nincs fenn minden (pl. Ford Fairlane), ám azt sikerült elérni, hogy már csak az újrabeírásra váró füzetek hiányoznak. Így értelem szerűen, amelyik borító alatt nincs link, az még nem olvasható csak letölthető. Igyekszem minél gyorsabban haladni az újrabeírásokkal, de pontos időpontot nem tudok mondani, hogy mikor készülök el velük, ezért a türelmeteket kérem.

Némileg ide tartozik az is, hogy a (hírhedt) Szötét Zsaruk 2/2-es füzete újra teljes egészben elérhető. Tudjátok, ez volt az, amelyikből eltűnt az első öt oldal, majd ezt javítottam, aztán újra eltűnt, amikor MF-re költöztettem (nem is értem, hogy történhetett). Szóval, ha valaki nem találkozott nagy "A Varjú" felirattal olvasás közben, az mos már nyugodtan újrázhatja.

Ha már MF. Gondolom, észrevettétek, hogy a füzetek egy része oda költözött. Eddig tartott a türelmem a Datával szemben, mostantól csak az új számok kerülnek fel oda (azok is csak a statisztika miatt), ami pedig törlésre kerül náluk, az az MF-ről lesz majd letölthető.

Ne feledjétek, a szavazás még mindig tart, jövő szombaton pedig eredményhirdetés, bár a jelenlegi állást nézve, akár most is lezárhatnám, de sebaj, addig még akár meg is fordulhat az állás, nemde?

Nincs más mondandóm, minthogy készüljetek, mert szerdán újranyílik mókatáram s lesz benne minden földi jó (meg azon túli is). (Egyébként terveztem egy kedvcsinálót is a félév finomságaiból, de ez most kimarad.)

kellemes kiolvadást kíván,

Skiyoker

 

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr7812165795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása