PUNK

B.Ú.É.K. 2017!!!

2016. december 31. - Skiyoker

ftc.pngB.Ú.É.K.!!! Az idei szilveszterre sikerült egy igazi buli-huligánt szerezni, Robert Crumb, az underground képregény-gyártás egyik legnagyobb alakjának jóvoltából. Hősünk nem más, mint a mester (higgyétek el, amekkora életműve van, nyugodtan nevezhetjük annak) leghíresebb karaktere, Fritz, a macska. Aki esetleg látta a kalandjaiból készült (egyébként minden idők első +18-as rajzfilmjeként számontartott) mozit, annak néhány jelenet ismerős lehet (az más tészta, hogy mi volt a mester véleménye róla). Fontos azonban megjegyezni, hogy bár manapság a tévében, főműsoridőben durvább dolgokat lehet látni, jelen füzetünk SZIGORÚAN CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE OLVASANDÓ!!! AKIT BÁRMILYEN SZINTEN IS SÉRTENEK A BENNE LÁTOTTAK, AZ MAGÁRA VESSEN (mint a föld nélküli paraszt)!!! ÉN ELŐRE SZÓLTAM!!! Viszont, aki nagyjából annyira veszi komolyan, mint egy South Park epizódot, az még akár jól is szórakozhat ezen a szatirikus társadalomkritikán, amit később a mester tökélyre fejlesztett (feltehetően az LSD támogatásával). Jut eszembe, mondtam már, hogy B.Ú.É.K.?

akkor B.Ú.É.K.!!!

Skiyoker.

U.i.: Ne feledjétek, az oldal januárban szünetre vonul, ám egy hét múlva még megkapjátok a havi toplistát és más bejelenteni valóm is lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr6612086501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása