PUNK

Toplista, 2016. November

2016. december 10. - Skiyoker

Sziasztok! Újabb hónap telt el, s mint megszokhattátok, újra elkészült a havi mérleg. Túl sok meglepetés ezúttal sem történt, hiszen Schaefer (most már tényleg) utolsó bunyója végzett az élen, szorosan mögötte pedig Throop és az alienekkel feldobott bájai következnek (azt ki-ki döntse el maga, hogy melyik miatt). Mac utolsó robbanása is nagyot szólt, bár ez így is csak a harmadik helyre volt elég, de így is elégedett vagyok (ahhoz képest, hogy a tavalyi szavazáson "csak" második lett...). Őt követi a gránitszilárdságú olvasótáborral rendelkező Darkman (ahhoz képest, hogy a tavalyi szavazást megnyerte...). A sort természetesen a Maszk zárja, de most már legalább az ő olvasói köre is stabilizálódni látszik és már az is valami.

A különbözeti listát savas vérű barátaink vitték el (persze az előző rész egyhavi teljesítményéhez mérve), holtversenyben a predit és Mac-et megelőzve, de minuszba most egy sorozat sem került.

Ahogy tavaly is, az idei december is sűrű lesz, szóval lesz miért visszajárni, lesz még pár nagy durranás, mielőtt a pezsgő és a petárdák is hasonlóképp cselekednének. Addig is,

viszlát,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr8412038889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása