PUNK

"Takarodjatok haza..."

2016. november 02. - Skiyoker

p_cw4.pngSziasztok! Szomorú nap ez a mai, ugyanis ma búcsút intünk (most már tényleg) Schaefer nyomozónak, mivel most jön a Jég és Vér (őszinte leszek, a Hidegháború cím nekem jobban tetszett volna, de mindegy) 4. része, mely a történet utolsó része. Hősünk és alkalmi társa (rossz az, aki rosszra gondol), Ugacseva végre megküzdenek idegen barátainkkal. A szálak összeérnek és a végén Philips, Rasche és a fél szovjet hadsereg is befut. Nincs más hátra, dőljetek hátra és élvezzétek Schaef utolsó egysorosait.

Ne feledjétek, szombaton zárul a szavazás és mint látjátok, annyira szoros a verseny, hogy az már indulatokat szül a különböző szavazótáborok között. Ha még nem tetted meg csatlakozz te is az egyikhez, de ha lehet csak békésen, senki kórházi számláját nem tudom állni.

Búcsúzzunk hát együtt Schaefertől, viszlát!

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr2111924977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása