PUNK

A szerelem sötét oldala

2016. október 26. - Skiyoker

dm_v2_4.pngSziasztok! Mielőtt valaki Love Story-t várna, az csalódni fog, ez továbbra is Darkman története, annak is már a 4. része. Bár füzetünk középpontjában most Julie áll, aki, mint láttuk Darkman közreműködésének hála sikeresen összejött Donalddal. Ám főhősünk nem tud szabadulni régi szerelmétől, így szó szerint önmagával kénytelen szembeszálni, hogy hagyja-e Julie-t újra boldoggá válni vagy a saját érdekeivel törődjön, még ha az az eddigi munkájába kerülne is. Ezalatt Bellasarious úr is készülődik valamire és ha az előző rész vége meglepő volt, akkor a mostanitól tényleg leteszitek a hajatokat.

Azt se felejtsétek el, hogy jövő szombaton zárul a szavazás, mint látjátok, Darkman ezt a hírt elég nehezen viselte. Szóval aki eddig nem tette meg, az igyekezzen.

A szülinapi jókívánságokat köszöni,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr411841077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása