PUNK

Dupla Dinamit!

2016. október 19. - Skiyoker

mg_fg04.pngSziasztok! A cím nem véletlen, ez ugyanis az oldal történetének első dupla-frissítése. Mielőtt ennek okát felfedném, lássuk Macet, akit elég szorult helyzetben hagytunk legutóbb és ez a füzet végéig csak fokozódni fog. Most kénytelen ugyanis egy szökést végrehajtani Karival és Pashával az oldalán a tőle megszokott kirobbanó eredménnyel, ám nem mindenki az, akinek látszik, de a többit csak a füzetből tudhatjátok meg.

 

 

 

tmc_v3.pngAkik már tavaly is itt voltak, azok tudják, hogy a mai nap rendkívül fontos a számomra, mivel életkorom rubrikájába egy újabb strigula került s ilyenkor igyekszem valami különlegeset elétek tárni (az más kérdés, hogy idén pont frissítési napra esett). Ennek örömére ma búcsút veszünk a Mártix univerzumától (amekkora sikere volt, nem is csoda, hogy örömről írok). A harmadik, azaz utolsó (!!) kötet csupa olyan történetet tartalmaz, melyek nyomtatásban nem jelentek meg, ami fokozza a különlegességét, de rombolja a grafikai minőségét (tudjátok, trash-feeling, bár vannak egész jó pillanatai). Ráadásul, hogy még lelombozóbb legyek, a kötetben lévő hét történetből csak kettő színes, de legalább ez a legrövidebb a háromból. De hogy valami jó is kerüljön a végére, ezennel megígérem, hogy 1. többé nem foglalkozom a Mátrix-univerzummal, 2. a következő különleges frissítés (a karácsonyit most ne számoljuk bele) valami egészen más lesz.

Továbbra se feledjétek, szavazni még mindig lehet, sőt komoly felelősség. Annyira, hogy az ilyesmit mindenki máshogy dolgozza fel. És hogy hiper-szuper-jófej legyek, az oldalt lévő kiíráson megjelenítettem a jelenlegi állást. A második szavazatokat ez nem tartalmazza, azok majd szavazategyenlőség esetén lesznek fontosak. Na ez se lett egy rövid hír.

Kellemes olvasgatást,

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr3011822391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása