PUNK

"Takarodj haza..."

2016. október 05. - Skiyoker

p_cw3.pngSziasztok! Új hónapot kezdtünk, ami annyit jelent, hogy kedvenc vadászunk és Shaefer újra egymásnak rugaszkodnak a fagyos Szibériában, immár harmadszor. Ma ráadásul egy igazi mindenki mindenki ellen helyzetnek lehetünk tanúi, hiszen adva van egy csapat szovjet és egy csapat amerikai katona plusz az idegenek, valamint Schaef és Ugacseva, akik egyedüliként próbálják a katonákat a közös ellenség elleni összefogásra buzdítani, nem sok sikerrel. Ezalatt Rache is nyomozásba kezd, hogy megtudja, mi történt a barátjával. Elöljáróban ennyi elég is lesz, a többit a füzetből megtudjátok.

Ahogy már megszokhattátok, szombaton kikerül a szeptemberi toplista, ám ez alkalommal más bejelentésem is lesz, szóval mindenképp érdemes lesz benézni akkor is. Addig is

viszlát!

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr9911769735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása