PUNK

Visszaszámlálás

2016. július 02. - Skiyoker

Sziasztok! Idetaláltatok? Remélem igen és mivel jövő héten már tényleg visszatérek, úgy gondoltam, ideje lenne pár dolgot közölni az új oldallal kapcsolatban.

Jelen pillanatban már száz százalékosan kész van, így nyugodtan használhatjátok, bár szavazás modult (igen, idén is lesz és hamarabb mint gondolnátok) még nem tudom, hogy varázsolok bele, de majd kitalálom.

Mellesleg, ha már szavazásról volt szó, gondolom észrevettétek, hogy e hónapban újoncot avatunk és aki még emlékszik a tavalyi szavazás végeredményére, az biztosan tudja, ki költözik be hamarosan.

Emellett észrevehettétek az "Útmutatók" menüpontot, ami a nemrég a képregény honosításhoz kapcsolódóan írt segédanyagaimat (igen, én magam írtam őket) tartalmazza, igaz egy még hiányzik, de igyekszem majd azt is pótolni. Aki esetleg kedvet érez a honosításhoz vagy csak kíváncsi a kulisszatitkokra, az bátran olvasgathatja őket.

Szóval ismerkedjetek, élvezzétek és (remélhetőleg) szeressétek az új oldalt, mert jövő szerdán

 

jön, jön (és nem a Vizipók)...

Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr278862194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása