PUNK

Toplista, 2016. Május

2016. június 04. - Skiyoker

Sziasztok! Sok mondandóm van, szóval nem is húznám az időt. Először is, az elmúlt hónap, mely elég vaskosra sikeredett, Ismét a Predator győzelmével ért véget, akit PUNKösdi királyaink (Alien, Cowboyok & Űrlények sorrendben) követnek, majd a vert mezőny Maszk, Darkman és Ford felállásban. Mókás, hogy milyen szép csökkenő sorrend alakult ki a végén, ebből is látszik, hogy szoros volt a verseny.

Az összesített listában semmi változás, maradt az Alien-V-Predator "Szentháromság".

Még mielőtt elfelejtem, Ford ehavi kalandjának címét a Beatles szolgáltatta, gratula a helyesen tippelőknek, még ha nem is tudatták senkivel.

A végére hagytam a legfontosabb hírt. Azt gondolom már tudjátok, hogy egyhónapos szünetre vonul az oldal. Talán azt is, hogy ilyenkor szoktam finomhangolni az oldalon, pl. amikor az általatok rendesen lesajnált fórumot megcsináltam. Ám most olyan problémába futottam bele, amivel jelen körülmények között nem tudok mit kezdeni (aki nem hiszi, nézze meg bármelyik nagyobb letöltőoldalt), ezért aztán úgy határoztam, hogy kicsiny blogunk szedi a sátorfáját és elköltözik. Az új oldal a http://punkomics.blog.hu/-n lesz megtalálható, ám egyenlőre akinek letölthetnékje van, az még innen tegye, mivel még fejlesztés alatt áll a dolog. Remélhetőleg július 6-ra sikerül elkészülnöm vele. Ez az oldal egy darabig még biztos marad, de frissítés itt már nem lesz (bár ötleteim vannak, hogy mit lehetne vele kezdeni). Azt hiszem, nincs más mondanivalóm.

Szurkoljatok (az mostanában úgyis aktuális)

Skiyoker.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr998779858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása