PUNK

Toplista, 2016. Április

2016. május 07. - Skiyoker

Sziasztok! Újra eltelt egy hónap, így újra itt van a havi toplista, vágjunk is hát bele >nyissz<. Az élen ismét a Schaef-Predator kettős végzett, ám a verseny most sokkal szorosabb volt, mint márciusban. Ennek oka, hogy meglepetésszerűen a Maszk jött, látott és befutott a második helyen, méghozzá rettentő közel kerülve az első helyhez. A mezőny többi része már kisebb lemaradással végzett, Darkman, Mátrix, Ford sorrendben. Szegény Ford, lassan mindenféle helyezést elért már, kivéve a harmadikat, persze az ehónapban érkező utolsó rész még akár oda is befuthat. A Mátrixhoz nincs hazzáfűznivalóm, nem is számítottam jobb helyezésre. Az összesített lista nem hozott változást, ugyanaz a sorrend, mint márciusban.

Itt jegyezném meg, hogy a május egy vastag hónap lesz (ha minden jól megy), mivel igyekszem betartani a tavaly PUNKösdkor tett ígéretemet, szóval lehet vágni a centit. Addigis

búcsúzom,
Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr778768558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása