PUNK

Toplista, 2016. Március

2016. április 09. - Skiyoker

Sziasztok! Újra eljött a havi összesítés ideje, essünk is hát neki >puff<. Mivel a március ötszerdás volt, így a szokottnál sűrűbb hónapról beszélhetünk, ami az eredményeken is meglátszott. Schaefer barátunk irtózatosat vert a mezőnyre, nincs mese, a trilógia befejezésére sokan voltatok kíváncsiak. A második hely szép kis hármasfogatot hozott, Ford, Darkman és az Alien  kéz a kézben futottak be. Ford múlthavi győzelme pünkösdi királyságnak (nem a Punkösd még odébb van) bizonyult, Westlake dokiról pedig elmondható, hogy elég erősen kezdett, kíváncsi leszek a folytatásra. A Maszk sajnos megint csak utolsó lett, de azért vigasztal a tudat, hogy nem sok hiányzott a triumvirátusba kerülésre.

És most jön a hónap meglepetése, ugyanis az összesített lista élén már nem V áll, aki tavaly május óta ült trónján, ami azért nem semmi. Az új király nem más, és ezen lepődtem meg igazán, az Alien, ráadásul a Pusztítás mini első fele, arról nem is beszélve, hogy mekkora előnnyel. A harmadik helyre pedig Predatorunk került, méghozzá a Pokoli Portya első részével, leszorítva ezzel a Harcosokat a dobogóról.

Összességében elmondható, hogy akkor is egész jól ellenne az oldal, ha csak AvP füzetek kerülnének ki, de mindenkit megnyugtatok, erre biztos, hogy soha nem fog sor kerülni. Én a magam részéről szurkolok a többieknek, hogy a jövőben ha legyőzni nem is, de megszorongatni azért sikerüljön a két űrbestiát.

Ilyen reményekkel búcsúzom,
Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr238768568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása