PUNK

A győztes

2016. március 23. - Skiyoker

Sziasztok! Eljött hát az ideje, hogy bemutatkozzon végre a tavaly megkezdett szavazás győztese, Darkman. Így első nekifutásra a film (mármint az első) adaptációja kerül sorra három részletben. Elöljáróban annyit azért érdemes tudni, hogy a Marvelnél vagy nagyon szabadon kezelték a történetet vagy a filmet vágták meg ennyire, de több jelenet is pluszban került be  ebbe a minibe. Legalább nem pont ugyanazt kapjátok, mintha a filmet néznétek. Lássuk hát, hogyan lett Peyton Westlake-ből Darkman, Los Angeles bűnözőinek réme. Ja, a linket meg el is felejtettem, tessék.

És még valami, ahogy a Sötét Zsaruk adaptációnál, itt is felhasználtam a magyar nyelvű feliratot (bár nem sok mindent tudtam belőle), ezért újabb köszönet illeti Gabi44-et, ha esetleg olvasod, köszi. Kellemes olvasást és

nézzetek néha az ágy alá,
Skiyoker

 

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr498768576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása