PUNK

"Elég már, ne szórakozz velem Jazz, amikor szorul a tököm!"

2016. március 16. - Skiyoker

Szevasztok! Ford múlthavi berobbanása után már itt is a folytatás (kíváncsi vagyok, vajon ezt a hónapot is magasan viszi-e majd). Minden esetre ma arra derül fény, hogy hősünk hogyan ismerkedett meg Jazzel, ugyanis megbízást kap egy bizonyos Don Clevelend (tudjátok, az egyetlen fazon, akitől Ford nem hány hupililát) leleplezésére. Többet direkt nem árulok el, olvassátok el a második részt.

Itt jegyzem meg, hogy a füzet minősége nem éppen a legjobb, néhány oldalon ezt biztosan észre is fogjátok venni, de ennél többet nem tudtam kihozni belőle. Szerencsére a maradék két résszel ilyen gond már nem lesz.

Ami pedig a mai rész címét illeti, a múltkori Bee Gees után most valami nyálasabb jön, csak erős idegzetűeknek, meg azoknak, akiknek bejött a Mandy. Asszem, túl sokat is segítettem, úgyhogy inkább befogom.

A Rock 'n' Roll legyen veletek,
Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr238768578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása