PUNK

Toplista, 2016. Február

2016. március 05. - Skiyoker
Sziasztok! El kell mondjam az idei első toplista végeredménye alaposan meglepett. Ugyanis az új legény a gáton akkora belépőt produkált, hogy az eredmény láttán majdnem lefordultam a székről. Kíváncsi leszek, hogy tudja-e Ford tartani ezt a szintet vagy úgy jár majd, mint az amerikai képregényes piac újonc sorozatai általában. Hősünket ráadásul a nagyágyúk sem tudták megközelíteni, mind Predatorunk, mind a hattyúdalát élő V messze lemaradva végzett tőle. Mellesleg az kész szerencse, hogy ez nem egy valóságshow, ahol az utolsó kiesik, mivel akkor most kénytelen lennék megválni az oldal kabalájától. Igen a Maszk lett az utolsó (a francba, hogy nincs több Sötét Zsaru!).


Az összesített lista copy-paste, megint, bár Fordnak majdnem sikerült oda is befurakodnia.

Egyéb hírek: a Predator rajongók örülhetnek, ugyanis lesz Jég és Vér, igaz csak a Sötét folyó után, de sebaj, Tarantinóra vesszük a figurát. Ezért persze hatalmas köszönet jár Rico74-nek, aki a mostani és a korábbi hathatós segítségéért megkapta a "tiszteletbeli tag"-státuszt. Gratula neki! (Jé, akkor most már beszélhetek többes számban és nem fognak tudathasadásosnak nézni!)

Ne felejtsétek, ötszerdás hónapunk van, és ugye tudjátok, az mit jelent? Ja, és a fórum továbbra sem harap.

További szép estét,
Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr18768582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Névtelen 2016.03.08. 14:19:56

Köszönöm a frissítést!

Vini
süti beállítások módosítása