PUNK

Vissza a dzsungelbe!

2016. március 02. - Skiyoker

Sziasztok! Ma, azt hiszem, nyugodtan mondhatom, hogy egy igazi hiánypótló történetbe kezdünk bele, ugyanis az első Ragadozó film folytatásának szánt Schaefer-trilógia záródarabjába, a Sötét Folyóba kezdünk bele. Annak idején az első két darab (Betondzsungel, Jég és Vér, valaki...?) kiadásra került, pontosabban a Jég és Vérnek csak a fele, a most induló mini azonban nem, így gondoltam ideje lenne befejezni Schaefer nyomozó történetét (főleg ennyi idő után). Főhősünk a dél-amerikai őserdőben eltűnt testvérét, Dutchot (kezdők kedvéért Arnie bácsit) keresi, aki egy idegen lénnyel való csata közben tűnt el. Schaef már kétszer megküzdött az idegenekkel de eddig még nem talált semmilyen nyomot. De csak eddig. A többi a sorozat első részéből kiderül.

Itt jegyezném meg, hogy a Betondzsungel újra kiadásra került (ha esetleg valaki nem tudott volna róla), a Jég és Vérről viszont magam sem tudok semmit. Nem határolódom el a befejezésétől, de csak akkor, ha a kiadott részeket vagy beszkennelve vagy csak a szövegkönyvüket sikerül beszerezni. Aki esetleg tud segíteni, az megtalál. Nos mára ennyi volt,

jó olvasást,
Skiyoker.
Ui.: Bár nem szokásom annyira az ilyesmit fejben tartani, de ha minden igaz, ez az 50. honosítás, ami kikerült az oldalra. Így kell az ilyesmit ünnepelni, mi?

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr188768584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása