PUNK

"Rock-sztárok. Megőrülök ezektől a rock-sztároktól."

2016. február 17. - Skiyoker

Szevasztok! Még mielőtt rátérnék a mai frissítést tárgyára, csak jelzem, hogy egy ideig nagyjából ilyenkor jön majd a friss adag, ezt dobta a gép.

És most olyat kaptok, hogy "Eszetek-*a*zotok megáll!" Legalábbis amikor megtudtam, hogy ez a mini létezik, effektíve lefordultam a székről. Ugyanis a Ford Fairlane Kalandjainak első része következik (a négyből). Ráadásul ez nem egy sima képregény-adaptáció, ez kérem a film előzményeivel foglalkozik. Jelesül most azzal, hogy hogyan lett a csóró brooklyni zenészből nagymenő magánkopó L.A.-ben (a Mr. Rock 'n' Roll Detektív megszólítást Ford kedvéért kerüljük). Két dolgot azért mindenképpen megjegyeznék a sorozattal kapcsolatban. Egyrészt aki a Nagy Feró-féle káromkodásfaktorra vágyik az némileg csalódni fog, mivel maga az eredeti sem volt túlcifrázva ilyen téren, így itt is néha úgy kellett beleerőltetni ezt-azt hőseink szájába (mondjuk így legalább van értelme az "Érett olvasóknak"-felíratnak). A másik, hogy az egyes részek címei nem véletlenül maradtak eredeti nyelven, mivel mind egy-egy híres dal címe is egyben (vagy legalább is utal rá), szóval No Prize jelleggel lehet találgatni, hogy ki volt az eredeti előadó. Azt hiszem ennyi volt mára. Ja, és még valami

"...Booty time, booty time..."
Skiyoker.

A bejegyzés trackback címe:

https://punkomics.blog.hu/api/trackback/id/tr788768588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása